Huis Orlando is bezig met de ontwikkeling van een eigen programmering op het gebied van kunst en wetenschap. Op vaste momenten in de maand willen we een plek zijn waar ideeën, kennis en kunst kunnen worden uitgewisseld tussen jong en oud; amateur en professioneel, randstad en provincie. Liefst in combinatie met gezonde maaltijden, een goed glas wijn, een fijn sapje of een lekker biertje. Heb je interesse om mee te denken of bij te dragen? Dat kan! Laat hier een berichtje achter→ Per evenement kun je tickets bestellen door op de des betreffende pagina te klikken. Daar kun je ook aangeven of je gezellig mee wilt eten of alleen de voorstelling/workshop/lezing etc. wilt bezoeken.

Voorzichtig aan zijn we weer begonnen met programmeren. Huis Orlando houdt zich aan de RIVM-maatregelen m.b.t. corona. We ventileren met schone buitenlucht. Door je entree ga je akkoord met de voorwaarden, de maatregelen bij gezondheidsklachten en geef je ons toestemming om je contactgegevens beschikbaar te stellen voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. Heb je toch klachten die passen bij het coronavirus? Dan vragen we je om niet te komen.

Heb je nog vragen of twijfels over je bezoek ? Neem dan gerust contact met ons op

!

Ambacht & Inspiratie

Binnen de serie ‘Ambacht en Inspiratie’ willen we een aantal workshops en masterclasses aanbieden voor de professionele theatermaker, -docent of regisseur. Het is tevens platform voor ontmoeting, uitwisseling. Idee is ook: leren van elkaar.

#

Orlando Live

Op elke tweede zondag van de maand  om 16.00 treedt een groep jazzmuzikanten op in Huis Orlando. Felix Degenaar is begonnen met het programmeren van een aantal jazzconcerten die zeer de moeite van het bezoeken waard zijn. Aansluitend is er een fijne maaltijd samen met de muzikanten en na de maaltijd, ja wie weet wat er dan nog gaat gebeuren……..

$

Literaire Avond

We kunnen ons ook voorstellen dat er op een vast moment in de maand een literaire avond is. Een bekend auteur praat over een van te voren bekend gemaakt thema… De avondprogrammering begint steevast om 19.30 maar vanaf zes uur zijn we al open voor een drankje en kun je mee-eten.

"

Voorstelling

Orlando is een uitermate geschikt theater voor solo’s, cabaret, monologen en kleinkunst. Vandaar dat dat er dan ook gaat zijn. De eerste in de reeks van een dierbare vriendin van mij: Margriet Bolding.

&

Eerste Lezing

Een plan is om zogenaamde ‘eerste lezingen’ te gaan organiseren. Met een relatief klein gezelschap lees je een vergeten, oud, nog ongespeeld of juist gloednieuw toneelstuk. De bezoekers lezen, of ingehuurde acteurs; misschien is de schrijver erbij uitgenodigd (als die nog leeft). Het gesprek erover. En uiteraard de maaltijd erbij…

7

 onderstaande  programmering ligt al in het verleden maar geeft tegelijkertijd ook een beeld van de toekomst.

J.T Trio Project

J.T Trio Project

The international piano trio has already begun to explore a wide-ranging spectrum of music based on individual authenticity and constant interaction. The trio will invite the audience to be the co-travelers alongside their journey!

Lees meer