theaterzaal Huis Orlando

THEATERZAAL

Deze intieme zaal heeft een goede akoestiek en is geschikt voor kleine voorstellingen en concerten. Er is plek voor 50 man publiek, met op de galerij nog een paar zitplaatsen. De ruimte kan tevens als repetitieruimte dienen voor muziek, theater of dans. Ook yogasessies of workshops zijn voorstelbaar en zelfs een feestelijk diner behoort tot de mogelijkheden.
De zaal is volledig verduisterbaar en bevat sowieso weinig daglicht. Behalve werk- en sfeerlicht is er een eenvoudige belichting van de vloer mogelijk. Er is een uitstekende vleugel en een drumstel beschikbaar en indien gewenst kan een pa-set gehuurd worden.

De theaterzaal is 7 bij 10 meter en is 5 meter hoog en kan in combinatie met de aangrenzende tuinkamer of met de studio met overnachtingsmogelijkheden gehuurd worden.

De prijzen zijn afhankelijk van wat je komt doen, hoe lang, met hoeveel mensen etc. Neem vooral contact op om hierover af te stemmen!

PRIJZEN

 

 

 

ma/di/woe/don

€ 50,- tot 100,- per dagdeel

€ 100,- tot 200,- per dag

vrij/za/zon

€ 75,- tot 150,- per dagdeel

€ 125,- tot 250,- per dag

en informeer naar de beschikbaarheid
theaterzaal Huis Orlando
theaterzaal Huis Orlando
theaterzaal Huis Orlando

Ben je benieuwd geworden naar de beschikbaarheid van deze unieke ruimte?
Wil je zelf een voorstelling geven of ben je iemand die een toffe repetitieruimte zoekt? Laat het ons weten en bel of email ons.