We zijn druk bezig met het opzetten en inrichten van de website voor huisorlando. Deze zomer gaan we van start met de programmering in de theaterzaal: muziek, theater, literatuur, poëzie, lezingen. Meestal in combinatie met een eenvoudige maaltijd, een lopend buffet of een uitgebreid diner, afhankelijk van de gelegenheid.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen? Stuur ons dan even een berichtje. Vriendelijke groet, Joke Holwerda & compagnie

De theaterzaal is ongeveer 70 vierkante meter groot en 5 meter hoog met een galerij aan twee kanten; deze grenst zowel aan de zonnige en ruime tuinkamer als de studio boven. De theaterzaal in combinatie met de studio zal in de toekomst ook geschikt zijn voor groepen die een weekend of midweek geconcentreerd en ongestoord willen doorwerken aan hun project: in de slaapstudio met eenvoudige keuken en sanitaire voorzieningen en op de galerij is extra slaapgelegenheid voor ongeveer 6 tot 8 personen.

In Huisorlando kun je een ruimte boeken om te werken, te repeteren of om een voorstelling te geven. Spokenword, dans, poëzie, jazz, yoga, lezingen, je kunt het zo gek niet verzinnen of één van de ruimtes leent zich ervoor.