Hiske Oosterwijk & Friends

Huis Orlando is af. Tenminste, het pand, verder ligt alles juist open. Huis Orlando is podium, repetitieruimte, broedplaats en speelplek; een nieuw cultuurpodium in een oude boerderij onder de rook van Groningen. Alle ruimtes zijn te huur en in de toekomst programmeren we jazz, kamermuziek, literaire optredens, lezingen en voorstellingen. Tijd voor een feestelijke opening, met goede muziek en lekker eten. De entree is vrij, maar er wordt na het welkomstdrankje een kleine bijdrage gevraagd voor drankjes en eten. We werken met een afstreepkaart die je aanschaft bij de entree, met een kaart van 10 euro kun je 5 wijntjes bestellen. Of 10 cola. Of een maaltijd. Met een kaart van 30 euro kan dat allemaal. Een pinautomaat is aanwezig.

Mocht je mee willen eten, stuur dan even een rsvp naar info@huisorlando.nl – dan weten we een beetje waar we aan toe zijn. Of geef je op via de knop hieronder ↓

Programma:

16.00   Inloop

17.00   Optreden Koole en Hagenouw. Muziek en teksten: Tom Koole.  Henk Hagenouw, zang en altsaxofoon. Tom Koole, zang, gitaar,  mondharmonica

18.00   Maaltijd van cateraar Mama Moos en De Koning Kookt

19.20   Openingswoord door Joke Holwerda, aansluitend kort optreden door Robin van Dijken

19.30   Hiske Oosterwijk & friends

21.00   Uitloop

Hoe kom je daar? Met de fiets! Want, zoveel mogelijkheden als het huis biedt, zo weinig parkeergelegenheid is er rondom. Er is een prachtige route vanaf de stad vanuit Vinkhuizen: via de leegeweg ga je over het fietsbruggetje rechtsaf op de aduarderdiepsterweg en dan kom je vanzelf uit op de weersterweg alwaar je Huis Orlando aan de rechterkant vindt, vlak voor het dorp Den Horn.
Kom je toch met de auto: check even of de brug in Hoogkerk er nog steeds uit ligt, anders maak je wel een enorme omweg. Als het gebied achter de boerderij vol is, moeten auto’s aan de weg worden geparkeerd, in de berm. Of in het dorp. Liever niet pal voor de deur van mijn buren!

Huis Orlando houdt zich aan de RIVM-maatregelen m.b.t. corona. Het is weer mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten. Door gebruik van toegangstesten kan 2/3 van de capaciteit worden benut. We ventileren met schone buitenlucht.
We vragen bezoekers een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs te tonen. Op deze manier kunnen we de 1,5 meter afstand loslaten, al zullen we proberen de drukte zoveel mogelijk te spreiden.
Een coronatoegangsbewijs kan zijn: een vaccinatiebewijs; een herstelbewijs (bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona); of een testbewijs (van minder dan 24 uur voor aanvang van de opening).
Open de Coronacheck-app op je telefoon om je coronatoegangsbewijs op te halen, of ga naar coronacheck.nl om een papieren versie te printen. Kijk voor meer informatie op https://coronacheck.nl/nl/. Door je entree ga je akkoord met onze voorwaarden, de maatregelen bij gezondheidsklachten en geef je ons toestemming om je contactgegevens beschikbaar te stellen voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.
Heb je ondanks de negatieve testuitslag toch klachten die passen bij het coronavirus? Dan vragen we je om niet te komen.

Adres: Weersterweg 22 

Den Horn 9832 TE

Telefoon:+31 6 41481189

Leuk dat je komt!

Joke Holwerda & Compagnie

= Carin, Pauline, Pol en Roland